Routebeschrijving

Bij gebruik van een TomTom kunt u de volgende coördinaten gebruiken:
GPS: N 52 6.157, E 4 21.839 of gewoon het adres Zijdeweg 60, 2245 BZ, Wassenaar invoeren.

Sinds de ingebruikneming van de N14 (misschien beter bekend als de Verlengde Landscheidingsweg) is ons complex probleemloos bereikbaar.

Komt u vanaf de A4, neem dan de afslag Leidscheveen, Wassenaar, N44 en rij richting Wassenaar. Na de derde en laatste tunnel houdt u rechts aan en neemt u de afslag naar rechts: Wassenaar/N44. Vijftig meter verder gaat u, direct na Brasserie De Landbouw bij het stoplicht rechtsaf. U rijdt dan de toegangsweg op naar ons complex.

Komt u vanaf de A44/N44, volg dan de borden Amsterdam/Rotterdam/Utrecht (A4). Ter hoogte van Motel De Bijhorst gaat u dan linksaf. U rijdt nu langs Brasserie “de Landbouw” maar mag hier niet linksaf!. Bij eerste kruising rijdt U daarom rechtdoor, richting Den Haag, en keert op de eerste mogelijkheid op de Bezuidenhoutseweg en rijdt weer terug richting Bijhorst. U steekt dan de kruising met de N14 over en rijdt richting N44. Vijftig meter verder moet u bij het stoplicht rechtsaf.

Komt u vanuit Den Haag, volg dan de Bezuidenhoutseweg tot het einde. U steekt dan de kruising met de N14 over en rijdt richting N44. Vijftig meter verder moet u bij het stoplicht rechtsaf.

Parkeren kunt u binnen het hek op ons eigen terrein. De plaatsen buiten het hek, hun eigen plaatsen uitgezonderd, zijn bestemd voor mede gebruik van bezoekers van Brasserie De Landbouw.