Jeu de Boules

Jeu de boules (officieel Petanque geheten) bij ATV Eigen Arbeid

In een recreatieve sfeer, waarbij iedereen mee moet kunnen spelen, wordt er sinds de negentiger jaren naast de feitelijke hobby het tuinieren, het spel jeu de boules gespeeld.

De zes jeu de boules banen, die rond het verenigingsgebouw De Stal liggen, worden vooral zaterdags bevolkt. In de zomermaanden en in mindere mate ook s winters wordt een jeu de boules competitie gespeeld. Deelname aan deze activiteit staat open voor leden, donateurs, kandidaat-leden, hun huisgenoten en andere belangstellenden.

Daarnaast worden wij in de loop van het seizoen ook regelmatig gevraagd voor deelname aan recreatietoernooien. Dat onze deelnemers zeer regelmatig in de prijzen vallen, is zichtbaar aan de vele bekers en andere eretekens die in onze Stal zijn te bewonderen.

In ons speelschema voor 2013 is rekening gehouden met mogelijke deelname aan toernooien elders. Hiervoor zijn de data 20 juli, en 7 september vrijgehouden. Op 11 mei organiseert EA een Braderie en is dus geen speeldag. Die dag is er wel een toernooi bij ATV Madestein

Voor verdere inlichtingen of uitnodigingen voor toernooien kunt u contact opnemen met Kees Spaans
tel. 070-3834077, email: kspaans@kpnmail.nl